Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir gastronomi ve aşçılar dernekleri ile sivil toplum kuruluşları da geceye katılarak aşçılarla birlikte oldu. Buluşmaya destek veren Giztat Gıda Pazarlama da iftarda yer aldı.

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ SÜRECEK

KUPAD Başkanı Aydın Sürer, yaptıkları etkinliklerin aşçıların buluşmasına vesile olduğunu belirterek “İftar yemeğimizle hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, birlik ve beraberliğimizi tekrar gösterdik” dedi. Giztat Gıda'ya da gastronomi dünyasına ve şeflere sağladığı katkılarından dolayı teşekkür etti. Yıllarını bu sektöre vermiş derneğin kuruluşunda emeği geçmiş aşçılara teşekkür etti.

AŞÇILAR GASTRONOMİ DÜNYASININ OLMAZSA OLMAZI

Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel de yaptığı konuşmada, aşçıların gastronomi dünyasına katkılarının büyük olduğunu ve olmazsa olmaz bir işlevi yerine getirdiğini söyledi. Mutfak kültürünün gelecek nesillere taşınması gerektiğini ve Kuşadası'ndaki derneğin bu görevi fazlasıyla üstlendiğini, ilçe gastronomisine katkı verdiğini belirtti. Bir sonraki buluşmanın ve sezonun herkese hayırlı olmasını dilendi. Yemek sonunda hatıra fotoğrafları çekildi, gastronomi dünyasına katkı verenlere sertifika takdim edildi.