Aydın’ın tüm ilçelerinde Ramazan ayının başladığı günden beri iftar programları düzenlemeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları iftar sofralarında birlik ve beraberlik içerisinde buluşturarak, oruçlarını hep birlikte açmalarına fırsat sunuyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi, son olarak merkez ilçe Efeler’de 12 bin kişilik iftar programı gerçekleştirdi. Atatürk Kent Meydanı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ev sahipliğinde yapılan programa CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

BİRÇOK NOKTAYA YEMEK STANDI KURULDU


Çocuk, genç, yaşlı demeden binlerce kişinin yer aldığı programda, belediye ekipleri tarafından meydanın çeşitli noktalarında oluşturulan yemek stantları ile vatandaşların mağdur olmadan yemek almaları sağlandı. Bir yemek standının başına da kendisi geçen Başkan Çerçioğlu, protokol üyeleri ile birlikte vatandaşlara kendi elleriyle yemek ikram etti. Programda bir araya gelen vatandaşlar, ezanın okunması ile birlikte, dua ederek, oruçlarını açtı. Yemek dağıtımının tamamlanmasının ardından da Çerçioğlu iftarını yaptı.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ


Programa katılan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na büyük ilgi gösterdi. Kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşları kırmayan Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve taleplerini de dinledi.

“EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”


Programda gazetecilere açıklamalarda bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Ramazan ayı başladığından beri birçok ilçe, belde ve mahallede iftar yemeklerimiz vardı. Bugün de merkezde yaptık. Milletvekillerimiz, siyasi partilerin temsilcileri, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve Aydın halkı ile beraber iftarımızı gerçekleştirdik. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın önümüzdeki Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum” dedi.