Kadınlar tarafından kullanılan çok sayıda aksesuar vardır. Giyim tarzlarına, saç modellerine ve özel günlere uyumlu olarak takılan aksesuarlar kadınların olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Yaz kış farklı modellerde ve trendlerde kullanılan takılarda adını çok duyduğumuz cerrahi takılar ise oldukça ön planda. Nazilli’de girişimci Belkız Optur, iş yerinde ve açtığı standalarda satışa sunduğu Cerrahi Çelik takılarıyla ilgili bilgi verirken yaza damgasını vuracak modeller hakkında açıklamada bulundu.

‘GÜVENLE SATIYORUM’

Özellikleri arasında kararma yapmayan Cerrahi Çelik takıların oldukça talep gördüğünü söyleyen Optur, “Cerrahi çelik takı, ameliyat malzemesi olan neşterin ucundaki çelikten yapılan bir malzeme. O yüzden kararma, paslanma ya da bozulma olmuyor. En az 2 sene kullanabiliyorsunuz. Müşterilerim çok memnun hatta 5 sene kullananlar bile var. Kullanan müşterilerimin yorumlarıyla çamaşır suyu, saç boyasında herhangi bir kimyada kararma yapmadığını söylüyorlar. O yüzden güvenle satıyorum. Ürünlerimde herhangi bir kararma ya da firmanın kabul edeceği bir bozulma olursa geri iade alıyorum ve yenisi ile değiştiriyorum” diye konuştu.

‘GOLD ÖN PLANDA’

Özellikle düğün sezonuna girdiğimiz bu aylarda cerrahi çelik takıların tercih edildiğinin altını çizen Optur, yaza damgasını vuracak takı modellerini açıkladı. Optur, “Bu senenin modası daha çok gold ön planda. Yaşam çiçeği, çoklu kolyeler, tuba ve su yolu kolyeler oldukça çok talep görüyor. Alyanslar, altın renkli kelepçeler, doğal taşlı bileklikler bu yaza damgasını vuracak. Her hafta kurulan Emek Pazarında standım var ayrıca Perşembe günü yine sosyete pazarına çıkıyorum. Diğer günler ise Dalyan İş Hanında iş yerindeyim. İnternet üzerinden de satışlarımız mevcut” dedi.