DEVA Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp, ilçe yöneticileri ile partililer pazar yerinde vatandaşlara 1500 pide dağıttı.

'ÜLKE OLARAK EKMEĞİMİZİ PAYLAŞACAK KADAR KOCAMAN YÜREĞİMİZ VAR'


Vatandaşlara pide dağıtan İlçe Başkanı Alp, vatandaşların ihtiyaçlarını sordu, talep ve önerilerini dinledi, Deva Partisi’nin ekonomi, tarım politikaları ile ilgili broşürleri dağıttı. Alp yaptığı açıklamada, On bir ayın sultanı Ramazan ayında sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğunluk kazandığı söyledi. Alp, "Ramazan ayının maneviyatını ve bereketini paylaşmak, paylaştıkça çoğaltmak için büyük sıkıntılar içinde olan vatandaşlarımıza az da olsa destek olabilmek için pide dağıtımını gerçekleştirdik. Ülke olarak ekmeğimizi paylaşacak kadar kocaman bir yüreğimiz var " dedi.

'ÜRETİM OLMADIĞI İÇİN TÜKETİM TOPLUMU OLDUK'


Alp ayrıca, " üretim olmadığı için tüketim toplumu olduk. Hayat pahalılığı herkesin boynunu bükmüş vaziyette, alım gücünün düşmesi ile birlikte herkes tarihin en kötü dönemlerini yaşıyor. Kiminle konuşsak bir dokunup bin ah işitiyoruz. Bu şekilde bir yere varma şansımız yok. Değişim genelden yerele şarttır ve bu DEVA ile gerçekleşecektir " şeklinde konuştu.