Nazilli Belediyespor, 4 yıldır altyapı takımlarında forma giyen, 2004 doğumlu, orta saha mevkilerinde görev alan Berkay Aydoğmuş ile profesyonel sözleşme imzaladı. Yıldırım Demirören Spor Tesislerinde düzenlenen törene Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal, Başkanvekili Mustafa Tınas, Altyapı Spor Okulları Amatör Şubeden Sorumlu Asbaşkan Oktay Asuman ile Futbol Altyapı Şube Sorumluları Baskın Aksoy, Amatör Şubeler Sorumluları Naim Atmaca ve Ergün Sert, Basın Sözcüsü Ümit Özmen ile genç futbolcunun ailesi ve gelişim ligleri takımlarının antrenörleri katıldı.

‘BERKAY’DAN ÇOK UMUTLUYUM’


İmza töreninde yönetim kurulu ile beraber en büyük arzularının daha çok genci A takımına kazandırmak olduğunu vurgulayan Başkan Önal, “Çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarım, hocalarım, kulübümüze emek veren alt yapı hocalarım. Bu günümüzün kahramanı Berkay ve çok değerli ailesi. Öncelikle Nazilli’mize hoş geldiniz. Buraya Çanakkale’den geldiniz. Sizler kadar bizlerde heyecanlandık. Kulübümüz son 2 aydır çalışmaları acaba kendi alt yapımızdan kendi çocuklarımızdan futbolcu çıkarabilir miyiz? Gayretimiz vardı. Bu konuda özellikle yönetim kurulumuzun gayreti oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Berkay kardeşimizde Çanakkale Hastane Bayırspor’dan yetiştirme bedeli karşılığında Nazilli Beldespor’umuza geldi. 4 yıldır bizlerle beraber. Artık hocalarımızın, teknik heyetimizin ve hepimizin ortak fikri. Kendisinden Nazilli Belediyespor’umuzun beklentisi gerçekten çok büyük. Ben öncelikle böyle bir çocuk yetiştirdiğiniz için ailesine teşekkür ediyorum. Kulübümüzde çalışan herkes Berkay’ı çok seviyor ve çok saygılı bir genç. Hatta okulunda çok başarılı olduğunu duydum. Gerçekten gurur duyulacak bir çocuğumuz. İnşallah uzun yıllar Nazilli Belediyespor’a hizmet eder. Berkay’dan çok umutluyum. Emeği geçen tüm hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Sözleşmemiz hayırlı olsun” diye konuştu.

‘SİZLERİ GURURLANDIRMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM’


Başta ailesi olmak üzere tüm hocalarına teşekkür eden genç futbolcu Berkay Aydoğmuş ise, “Başkanım öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. 4 yıl boyunca alt yapısında hizmet ettiğim kulübüme şimdi profesyonel olarak hizmet edeceğimden dolayı çok mutlu ve gururluyum. Allah’ın izniyle sizleri gururlandırmak için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan şüpheniz olmasın. Burada beni bu zamana kadar destekleyen başta ailem olmak üzere alt yapı hocalarımıza, beni bu kulübe getiren Murat Angın hocama ve tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.