AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak’ın Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark Projesiyle ilgili “İnşası yapılan İstasyon Meydanı 2 yıl daha bitmez” cümlesine CHP İlçe Başkanı Serdar Alptekin yazılı bir açıklama ile tepki göstermişti. Başkan Alptekin’in, “Cevabını hasretle bekliyorum” yorumuna AK Partili Abak’tan yanıt gecikmedi. Başkan Abak, “Yemiyor artık bu millet safsatalarınızı” diyerek basın açıklamasında bulundu.

‘MERAK ETME VATANDAŞ ALIŞKIN BU BECERİKSİZLİKLERİNİZE’


Başkan Abak yaptığı açıklamada, “CHP’nin vesayet altındaki ilçe başkanı, iki günlük yokluğumu fırsat bilmiş, gıyabımızda atıp tutmuş yine. Hayırdır Serdar bey, meydanı boş mu buldun? Kaç defa söyledim sana, Büyükşehir Belediyesi’nin kalemşörleri tarafından eline verilen metni okurken iyi oku, irdele, ardından basınla paylaş diye. Kendinle çelişiyorsun, komik oluyorsun Serdar Başkan. Laf ebeliğini, kıvırtmayı bırak da işin teslim tarihi 13 Nisan 2022 olan yer altı otopark projesini neden tamamlayamadığını, iş bilmezliğinizi ve beceriksizliğinizi anlat halka. Çık delikanlı gibi Nazilli’de yerin üstüne çivi çakmadık, yerin altı bizi aşıyor de milletimize. Nazilli halkına verdiğimiz sözü tutamadık, o bölgedeki esnafı mağdur ettik de. Aydın’da yaptığınız battı çıktıyı gördü bu millet. Bırak Aydın halkını, ülkenin birçok kesiminden insan, hayırla yad etti o dönem sizi. Merak etme vatandaş alışkın bu beceriksizliklerinize, o yüzden şaşırmıyoruz Serdar başkan” diye konuştu.

‘YEMİYOR ARTIK MİLLET BU SAFSATALARINIZI’


Başkan Abak yaptığı basın açıklamasının devamında Kent Meydanı projesinin bir yılda teslimi gereken projenin yüzde 60’ını tamamlayamadıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: “Yahu sen matematik de bilmiyormuşsun, onu da gördük. Bir yılda teslimi gereken projenin yüzde 60’ını tamamladıysanız (ki bize göre yüzde 50 bile değil), kalan yüzde 40’lık işi üç ayda nasıl bitireceksiniz bunu anlat bize. Tabi senin engin matematik ve mühendislik bilgine göre biter be Serdar başkan. Üç ay sonra ben de istasyon meydanına tezgah kurdurur, dağıttırırım sana o patates ve soğanları merak etme. Ayrıca, bırak Aydın’da Şehir Hastanesi yolları ve alt yapısını yaptırtmıyorlar yalanını da, yapmaya gönlümüz ve becerimiz yok de anlayalım. Yemiyor artık bu millet safsatalarınızı. Ha gerekirse bu iktidar, İstanbul’da yapmadığınız şehir hastanesi bağlantı yolları gibi, Aydın’da da yolları ve alt yapıyı yapmasını bilir merak etme sen. Vakti geldiğinde ben de alırım boyunun ölçüsünü geçiririm seni hastane kapısından. Nasıl hasretle beklediğine değdi mi Serdar başkan? Öpüyorum seni gözlerinden.”