- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Söke Sanayi Sitesi Kaplan Sokak No: 4 adresinde açılan merkez hakkında bilgiler veren Başkan Ahmet Tokmakoğlu, uzun süredir konuyla ilgili çalışma yaptıklarını kaydetti.
Tokmakoğlu, "Bu bizim uzun süreden beri düşündüğümüz bir şeydi. Esnaf odaları olarak sadece oda üyelerimizin gelirleriyle odayı ayakta tutmanın dışında yan gelirler bulup odayı iyi seviyelere çekip üyelerimize daha fazla hizmet edebilmek için böyle bir düşüncemiz vardı. Federasyonumuzla ortaklaşa düşünerek LPG ve egzoz emisyon olarak başlamıştık. Fakat bakanlığımızın aldığı kararlar doğrultusunda LPG'yi devre dışı bıraktık. Türkiye genelinde şu anda egzoz emisyon ile başladık. Eğer alabilirsek çalışmalarımız devam ediyor, asansör kontrol belgesi, iş yerlerindeki kompresör yetki belgesi, sanayideki lif ve kaldırma belgesini alıp odamızın bünyesinde bu işlerin yapabileceğini göstermek ve odaya da daha fazla katkı sağlamayı istiyoruz. Bu konuda da tüm esnaflarımızdan destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.






Kaynak:
NUMAN ÖLMEZ
Etiketler: aydın efeler aydın haberleri ses gazetesi Söke Demirciler Odası'ndan esnafa kolaylık Söke Demirciler Odası Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Egzoz Emisyon Ölçüm Merkezi
HABERE YORUM YAZIN

-
Başkan Ertürk, TOKİ sakinleriyle buluştu
-
Aydın Ceren’e ağlıyor
-
Elektrik sektöründe öncü isim: 'Öz Aydın Elektrik'
-
Didim’de yılın 'En'leri 21 Şubat'ta ödüllendirilecek
-
Bülbül "Çerçioğlu, Savaş'a 200 bin fark atacak”
-
Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 1 asker şehit oldu
-
Şehit polis, mezarı başında dualarla anıldı
-
Her şey Sistem'li Cila'lanıyor