- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Çelenk koyma töreninden sonra protokol üyeleri, İbramaki Sanat Galerisi'nde açılışı yapılan ‘Deniz Hayallerimizi İstiyor ‘ konulu resim sergisini gezdi.
Etkinliklere Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, Kuşadası Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Kuşadası Liman Müdürü Yaşar Karabacak, Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Oktay Çetin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
HAYALLERİNDEKİ DENİZİ RESMETTİLER
Çelenk koyma töreninden sonra Kuşadası’nda öğrenim gören ilk, orta ve lise öğrencilerinin sulu boya resimlerinden oluşan sergi gezildi. Öğrencilerin hayallerindeki denizi yansıtan sergi katılımcıların beğenisini kazandı. Serginin 8 Temmuz'a kadar ziyaret edilebileceği belirtildi.
Haber Videosu






Kaynak:
ENVER ÖNDER
Etiketler: aydın efeler aydın haberleri ses gazetesi Kuşadası'nda Denizcilik Bayramı kutlaması Kuşadası 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’
HABERE YORUM YAZIN

-
Erdoğan ilk kez açıkladı! İşte yeni askerlik sistemi
-
Aydın'da araç sahiplerine müjde!
-
Aydın Kızılay’da Mesut Mezkit dönemi
-
Nazilli deve güreşi heyecanına sahne oldu
-
Seçim çalışmalarına mola verdi, doğa yürüyüşüne çıktı
-
Küçük eşya taşımacılığı Genç Nakliyat'tan sorulur
-
Özakcan; "Kapımız, herkese açık"
-
ASTİS'in vazgeçilmez noktası Sistem Kafe