Yenipazar ilçe merkezi-Karaçakal Mahallesi ile Mestanlar-Karacaören mahalleleri arasında ulaşımın sağlandığı yolların dar olması, mahalle sakinlerinin korkulu rüyası olurken trafik kazalarına da davetiye çıkartıyordu. Tehlike saçan yolların genişletilmesi için muhtarlardan gelen talebi Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüştü.

Çerçioğlu’nun talebe onay vermesi ile harekete geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Yenipazar Belediyesi, iş birliğinde çalışmalara başladı. Yolun daha güvenli, konforlu ve modern hale getirilmesi için yapılmaya devam edilen çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Yol yapım ekiplerinden bilgi alan Başkan Ercan, yaptığı açıklamada, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanım Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla yol genişletme çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Eylül ayı içerisinde asfaltlama işlemi de tamamlanacak. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederim” dedi.




