HAKAN ÇAĞLAR ERÜRKER

Son dakika haberleri- Aydın'ın haber sitesi SES Gazetesi'nde

Etkinlikler fuarın cazibesini arttırdı

Kuşadası'nda düzenlenen Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarında yapılan etkinlikler fuarın cazibesini arttırdı.  

Etkinlikler fuarın cazibesini arttırdı
  • 24 Şubat 2018, Cumartesi 12:19

GL Platform tarafından Efes Kongre Merkezi'nde 4 gün boyunca turizm ve gastronomi sektörünün önde gelen 200 markasını ağırlayan fuarda otel, restoran, kafe işletmelerine yönelik dekorasyon ve mefruşat, endüstriyel mutfak, çamaşırhane, servis ve ikram ekipmanları sergilendi.
   10 TON BUZ İLE GÜVERCİNADASI
   İkili iş görüşmelerine sahne olan fuar, yüzleri güldürdü. Dans ve müzik dinletileriyle renklenen fuarda, “Gıda Dekorasyon Gösterisi” de ilgi çekti. Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği üyesi Fahri Çörtoğlu tarafından 10 ton buz ile yapılan Güvercin Ada kalesi büyük ilgi gördü. Yine bal kabakları ve karpuzlar ile 25 dakika ile 2 saat arasında değişen sürelerde yapılan süslemeler de fuar ziyaretçilerinin beğenisini kazandı.
 YÖRESEL YEMEKLER İLGİ ÇEKTİ 
   Ayrıca Aydın ve Kuşadası’nın yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı stant da Zeynep Kırıtak Tankaş’ın 3 gün değişik lezzetlerle hazırladığı yöresel yemekler, kuzu etli enginar, yine kuzu etli şevketi bostan, keşkek ile incir tatlısı ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Otel Temizlik ve Dekorasyonu Derneği tarafından düzenlenen “Oteller Arası Kat Hizmetleri” yarışında ise heyecan fırtınası esti. Otellerin kat hizmetleri ekipleri 3 dakika içinde en iyi yatak yapma kategorisindeki yarış ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Yarışmanın öğrenciler kategorisinde Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri Ezgi Akçanerik ile Eda Talay, profesyoneller kategorisinde ise Amara Sealight Resort Hotel ekibi Sibel Eravcı ile Ülker Bölük kupayı kazanan isimler oldu.
  Fuarın üçüncü gününde Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) desteğiyle Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından gerçekleştirilen liseler arası yemek yarışmasında hünerlerini sergilen genç aşçılar günün sonunda jürinin değerlendirmesiyle madalyalarına kavuştu. Yarışmanın sonuncunda kupayı, Serdar Gazi Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Nur Topçu kazandı. Topçu, kupasını GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan ve TAFED Başkanı Açıköz'ün elinden aldı.
 



 

Haber Videosu


HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: ENVER ÖNDER

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
sanalbasin.com üyesidir
NAMAZ VAKİTLERİ
Nazilli Belediyesi Tanıtım
yukarı çık