Son dakika haberleri- Aydın'ın haber sitesi SES Gazetesi'nde

Bayram için tonlarca baharat hazırlandı

Kurban bayramına saatler kala gündemi en fazla meşgul eden konulardan biri de etin en sağlıklı ve en lezzetli şekilde nasıl tüketileceği oldu. Uzmanlar sağlıklı ve lezzetli et tüketmek isteyenlerin eti mutlaka terbiye ederek tüketmesini önerirken, merkezi Aydın’da bulunan Tuğba Kuruyemiş, kurban bayramı için tonlarca baharat hazırladı. 

Bayram için tonlarca baharat hazırlandı
  • 30 Ağustos 2017, Çarşamba 17:40

Et tüketiminin ayrı bir kültür olduğunu ve etin en sağlıklı şekilde tüketilmesi için uyulması gereken bazı kuralların olduğunu ifade eden Tuğba Kuruyemiş Baharatlardan Sorumlu Gıda Mühendisi Eda Bedir, kurban bayramı öncesi hazırlanan tonlarca baharatın ülke genelindeki mağazalarda satışa sunulduğunu belirtti.
Kurban Bayramı ve akabinde baharatlardan en çok kimyon, karabiber, kekik, nane ve köfte harcı tüketildiğini Tuğba Kuruyemiş olarak kurbana özel hazırlanan baharatların ülke genelindeki tüm mağazalarda müşterilere sunulduğunu belirterek “Etin lezzetini veren, pişirme tarzının yanı sıra aynı zamanda baharatlardır İyi bir lezzet elde etmenin ilk kuralı uygun baharatı kullanmaktır. Gıda mühendislerimizin nezaretinde hazırlanan baharatlar müşterilerimizden yoğun ilgi görüyor” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: İHA

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
sanalbasin.com üyesidir
ANKET

Cumhurbaşkanı kim olmalı?

NAMAZ VAKİTLERİ
özge
yukarı çık